Welcome to our wed site TAE KWON-DO I.T.F. Athletic Clabs ΛΕΩΝΙΔΑΣ Β' Σώματος Στρατού 18 Νεάπολη & Ακαδημίας & Αγίου Όρους - Ανθούπολη κιν:6951920664 email:kotkwon@yahoo.gr

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ TAEKWON-DO Α.Μ.Ε.Σ. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑ

0 σχόλια




Μετά από μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά ακολούθησε και μια επιτυχημένη εκδήλωση, μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα με πολύ κόσμο, για τους συλλόγους ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ & ΛΕΩΝΙΔΑ. Στο κλειστό γυμναστήριο Φανής Χαλκιά πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας και βραβεύσεις αθλητών που διακρίθηκαν το 2008 σε Παγκόσμιο Πανευρωπαικό και Πανελλήνιο επίπεδο. Έγιναν επίσης συναρπαστικές επιδείξεις υπό το βλέμμα του Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής TAEKWON-DO Ελλάδος master Παναγιώτη ΓΙΑΛΑΜΑ κάτοχο ( 8 DAN ) του κ.Γιώργου ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ διεθνή εκπαιδευτή, καθηγητή Φ.Α. κάτοχο ( 5 DAN ) και του προπονητή των συλλόγων κ.Ιωάννη ΚΟΤΟΥΜΠΑ διεθνή εκπαιδευτή καθηγητή Φ.Α. κάτοχο ( 5 DAN ).
Οι σύλλογοι συγχαίρουν τους αθλητές για την πορεία τους, τον προπονητή κ.Ιωάννη ΚΟΤΟΥΜΠΑ για την προσφορά του και ευχαριστούν τους γονείς που είναι συμπαραστάτες στο μακρύ και δύσκολο δρόμο του πρωταθλητισμού.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Ο Master Παναγιώτης ΓΙΑΛΑΜΑΣ τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση των συλλόγων μας.

0 σχόλια
Ο Master Παναγιώτης ΓΙΑΛΑΜΑΣ τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση των συλλόγων μας. Ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής TAEKWON-DO Ελλάδος κάτοχος 8 DAN I.T.F. δήλωσε:
Ευχαριστώ για την πρόσκληση των σωματείων σας ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ και ΛΕΩΝΙΔΑΣ. Είναι τιμή μου που παραβρέθηκα σε μια τέτοια εκδήλωση στη Λάρισα σαν Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Ελλάδος. Σαν επίσημος φορέας του T.K.D. πρέπει να σας πω ότι μέχρι στιγμής έχουμε να επιδείξουμε μεγάλα έργα, που δεν έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο του T.K.D. και τα οποία έργα σιγά σιγά θα αρχίσουν να φαίνονται. Βασικός σκοπός μας είναι η καλύτερη εκπροσώπηση της χώρας μας διεθνώς. Και για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε δυνατά σωματεία, τόσο σε διοικητικό αλλά και αθλητικό επίπεδο.
Ο ΑΜΕΣ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ και ΛΕΩΝΙΔΑΣ έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια διάδωσης του αθλήματος σε αθλητικό δυναμικό και το έχουν αποδείξει. Βέβαια υπάρχει πίσω μια μεγάλη προϋπηρεσία αφού ο προπονητής ο Γιάννης Κοτούμπας δεν ξεφύτρωσε ξαφνικά στο χώρο. Έχει κάνει ένα πολύ μεθοδευμένο και οργανωμένο προπονητικό έργο και η παρουσία μου σήμερα εδώ αυτό δηλώνει. Να στηρίξουμε σαν διοίκηση τα σωματεία της Ελλάδος να δουν οι γονείς και οι αθλητές ότι τους στηρίζουμε, είμαστε κοντά τους, για να επανδρώσουμε μια δυνατή Εθνική ομάδα.
Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε και την υποστήριξη των γονέων που είναι συμπαραστάτες στο έργο μας και τους ευχαριστούμε. Είμαι μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος από την πορεία μας, μετά και τα τόσα μετάλλια στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα, και έχουμε μεγαλύτερες βλέψεις για το μέλλον.

Οι Σύλλογοι μας και ο προπονητής Γιάννης ΚΟΤΟΥΜΠΑΣ ευχαριστούν θερμά τον Master Παναγιώτη ΓΙΑΛΑΜΑ και τον Διεθνή Εκπαιδευτή Γιώργο ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009

0 σχόλια


 

Λεωνίδας-Ανθούπολη TAE KWON-DO I.T.F.. Copyright 2006-2009 All Rights Reserved. Σε συνεργασία με το A! μπε μπα Blog! του AATON